Книги в извънредно положение

Извънредното положение тази година доведе и до провеждането на извънреден базар на книгата. Палатките пред НДК вече са в процес на сглобяване. Базарът започва на 23 юни (утре) и продължава до 28 юни (неделя). Така че освен от всичко друго – пазете се и от слънчев удар. А също така и от поройни дъждове и гръмотевици. Но ако и това не може да ви спре и въпреки всичко се озовете на базара – ще имате възможност да откриете „Някога бяхме богове“ на щанда на издателство „Ерго“.

Отново на същия щанд ще ви очаква и специалната комбинация от „Някога бяхме богове“ и „Светът е само начало“.  Има една фраза, описваща „Светът е само начало“ в рамките на краткото му представяне: „…между минало, което искаме да изтрием и настояще, изкривено от компромиси…“ Да, точно това е „Светът…“ и фразата е по-актуална от всякога.

В допълнение – при „Ерго“ ще можете да откриете и „Отдел И“ на Петър Тушков (който се занимава изключително с извънредни положения), а някъде в пространството около вас ще се скита и електронната антология „Ти си абсолютна“.